SP75 raam- en deursysteem

Deze gloednieuwe reeks voor raam- en deursystemen ontwikkeld door Sprangers combineert een slank design en een snelle fabricage met de hedendaagse normvereisten in de Belgische markt.
De SP75 is voorzien van de nieuwste generatie glasvezelsterke low-lambda polyamide voor de thermische onderbreking, wat een topprestatie geeft bij geringe inbouwdiepte. Daarnaast zorgt de dubbele Euronut aansluiting voor een eenvoudig te koppelen en te monteren systeem.

Slimline Balustrade systeem

Deze Slimline is een strak balustrade systeem met glas of spijlen rechtstreeks tot in de handgreep gemonteerd en met de mogelijkheid om dikker glas, tot 66.2 te gebruiken met invoegrubber.

Slimline Balustrade systeem

De verticale spijlen met kokers van 20mm, in combinatie met de strakke handgreep, benaderen de “steellook”. Samen met een sterk vereenvoudigde verwerking en montage vormt dit een ideaal aluminium balustrade systeem.

Stapelprofiel tand - groef 120mm

Een nieuw kokerprofiel met tand en groef voor poorten of schermen. Deze koker van 120 x 19mm met extra versteviging in het midden en tand- en groefsysteem sluit steeds perfect aan op elkaar, zowel in gemoffelde als geanodiseerde uitvoering. In combinatie met onze bestaande klips-glaslatten is dit nieuw profiel ideaal voor het maken van poorten of schermen op maat.

Het Nieuwe Zuid

.

Dakrand DK 200 x 80 mm in antwoord op steeds dikkere dakisolatie

Dakisolatie wordt steeds dikker, met een toenemende vraag naar hogere dakranden tot gevolg. Sprangers komt hieraan tegemoet met een nieuwe dakrand van 200 mm hoogte. De dakrand bedekt 185 mm in verticale en 80 mm in horizontale zin en verzekert daarmee een hoge stabiliteit. Vanzelfsprekend zijn er ook gelaste binnen- en buitenhoeken verkrijgbaar (195 x 195 mm).