Sprangers Aluminium

Al 40 jaar vol enthousiasme, met een onophoudelijke focus op kwaliteit

Sprangers 40 jaar

Sprangers brochure 40jaar

De firma Sprangers is al meer dan 40 jaar uw specialist voor aluminium profielen!
Bekijk hier de brochure.

SP84Met de hoogisolerende reeks SP84 lanceert Sprangers Aluminium hét systeem voor de passieve en energie neutrale woningen.

Deze reeks biedt antwoord op de toenemende vraag naar hoog performant schrijnwerk. De eis voor energie neutrale woningen kan enkel nagestreefd en gehaald worden met kwalitatieve producten en de juiste technieken.

Door gebruik te maken van ABS isolatieprofi elen en de geïntegreerde voorgemonteerde isolatiefoam wordt een meerkamer profiel met een extra lage Uf waarde vanaf 1,05 W/m²K bereikt. Deze reeks is uitermate geschikt voor ramen (frame + glas) met een max Uw < 0,8 W/m²K. De dubbele middendichting is geoptimaliseerd en garandeert een perfecte wind- en waterdichting.

SP84 PerformantieMet deze reeks biedt Sprangers Aluminium de architect en bouwheer mogelijkheden voor het realiseren van duurzame constructies volgens vernieuwde technologie. Ook het Inbouwen van triple beglazing behoort perfect tot de mogelijkheden.

Voordelen van SP84 - Uf vanaf 1,05 W/m²K

  • Inbouwdiepte slechts 84 mm
  • Glasdikte tot 68 mm (binnendraaiend)
  • Glasdikte tot 57 mm (buitendraaiend)
  • Volledig gerecycleerd en recyleerbaar aluminium
  • Meerkamer en bi-color systeem

Voor meer informatie over deze reeks ga op de website naar Systeemprofielen / ramen en deuren / SP84 waar u de technische fiche (pdf) kan downloaden.