Sprangers Aluminium

Ontwerp ontwikkeling

Sprangers Aluminium ontwerpt en ontwikkelt profielen, constructieonderdelen, design onderdelen, op vraag en op maat van de klant.

Aluminium is een ijzersterk, lichtgewicht en onderhoudsvriendelijk kwaliteitsproduct dat voor een enorm brede waaier aan toepassingsmogelijkheden wordt aangewend. Zowel in de spitstechnologie als in architectuur- en interieurtoepassingen heeft aluminium zijn veelzijdigheid en mogelijkheden bewezen.

Aluminium maatwerk

Op vraag van de klant produceren wij bijvoorbeeld reclamegadgets, interieuronderdelen, profielen voor mini-sportvelden, ...

 

Maatwerk plooien

GC bakje Profiel sportveld

 

Aluminium projectprofielen

Voor projectprofielen op maat kan Sprangers Aluminium u volledig ondersteunen in de technische detaillering van de profielen en nodige constructie onderdelen, rekening houdende met de normgeving voor extrusieprofielen.

Een voorbeeld van dergelijke projecten met project-eigen aluminium profielen is onder andere de renovatie van gebouwen van Solvay, Trade Mart, Square De Meeus, Artesis Hogeschool.

 

Screendump SL

 

Samen met architect en projectverantwoordelijke ontwikkelen wij, zowel op esthetisch als op technisch – en zeker niet te vergeten – op financieel vlak, het gunstigste aluminium profiel.

Rekening houdend met de afgesproken ontwikkelingstermijnen, geven wij deze aluminiumprofielen-op-maat voor dergelijke projecten in productie.

Ons studiebureau ontwikkelt aan de hand van uw specificaties en afgestemd op uw behoeften, constructietekeningen om een correcte uitvoering van uw opdrachten te garanderen.

 

Sprangers: uw gesprekspartner in productontwikkeling en projectbegeleiding.

De juiste kwaliteit en service aan een concurrerende prijs.