Sprangers Aluminium

Ramen en deuren
SP50 Basic

SP50 Basic

is de reeks voor de meest optimale combinatie van prijs, kwaliteit en duurzaamheid.

SP64 Comfort

SP64 Comfort

is de comfortreeks voor verhoogde thermische en akoestische isolatie. SP64 is het system met de meest comfortabele prijs-kwaliteit verhouding.

SP64 Classic

SP64 Classic

is de comfortreeks waarbij het klassiek design gecombineerd wordt met de thermische en akoestische kwaliteiten van de basisreeks SP64-Comfort. Een reeks waar klassiek en hedendaags-elegant samengaan met hoge performantie.

 

 

SP70 Prestige

SP70 Prestige

is zondermeer de profielreeks voor hedendaagse bouwtrends met extreme aandacht voor thermische en akoestische isolatie, veiligheid en stabiliteit.

SP70 I+ Prestige-Plus

SP70 I+ Prestige-Plus

heeft de hoogste kwaliteiten op niveau van efficiente energiebeheersing in het klassieke gamma.

 
 

 

SP70 Classic

SP70 Classic

is zondermeer de profielreeks voor hedendaagse bouwtrends met extreme aandacht voor thermische en akoestische isolatie, veiligheid en stabiliteit, gecombineerd met klassiek design. Een reeks waar klassiek en hedendaags-elegant samengaan hoge kwaliteit.

SP70 I+ Classic-Plus

SP70 I+ Classic-Plus

is de prestigereeks met de hoogste kwaliteiten op niveau van efficiente energiebeheersing, gecombineerd met klassiek design. Een reeks waar klassiek en hedendaags-elegant samengaan met superieure kwaliteiten.

 
 

 

SP84 Passive

SP84 Passive

is hét systeem voor passieve en energie neutrale woningen. Deze reeks biedt antwoord op de toenemende vraag naar hoog performant schrijnwerk.

 

 

SL70

SL70

is de performante reeks met slanke belijning en is uiterst geschikt als alternatief voor stalen ramen.

SL70 I+

SL70 I+

deze reeks met slanke belijning en zeer hoge thermische en akoestische eigenschappen is zeer geschikt voor toepassing van slank schrijnwerk met hoge performanties.

 
 

 

Wenst u meer informatie, neem contact of vraag informatie via downloads