Sprangers Aluminium

Al 40 jaar vol enthousiasme, met een onophoudelijke focus op kwaliteit

Sprangers 40 jaar

Sprangers brochure 40jaar

De firma Sprangers is al meer dan 40 jaar uw specialist voor aluminium profielen!
Bekijk hier de brochure.

Belastingvermindering voor de beveiliging van uw woning tegen inbraak en brand. U kan als eigenaar of huurder van een woning een belastingsvermindering krijgen voor de beveiliging van uw woningen tegen inbraak en brand. Aluminium ramen met Profielen van Sprangers Aluminium lenen zich perfect voor uitvoering inbraakwerende toepassingen. Meer informatie vindt u in onze rubriek Bouw & systeemprofielen / particulier / Aluminium en veiligheid.

Investeringen die u laat uitvoeren en betaalt in 2013, zijn aftrekbaar in aanslagjaar 2014.

U kan 30 % van de uitgaven met een maximumbedrag inbrengen in uw belastingen. Het geïndexeerde maxiumumbedrag voor de belastingsaangifte 2014 - inkomsten 2013 - bedraagt € 750.

Investeringen voor inbraakpreventie die in aanmerking komen:

  • Specifiek inbraakwerend glas
  • Specifieke beveiligingssystemen tegen inbraak zoals veiligheidssloten, slotbeveiligingssystemen, grendelbeveiligingssystemen en kierstandhouders, die oorspronkelijk werden geïnstalleerd of later worden aangebracht op de gevelelementen, zoals deuren, ramen, luiken, garagepoorten, lichtkoepels, dakvensters, keldergaten en hekken.


Komen niet in aanmerking: uitgaven voor de levering en plaatsing van gevelelementen als dusdanig: deuren, ramen, luiken, garagepoorten, lichtkoepels, dakvensters, keldergaten en hekken.

  • Motor met anti-ophefsysteem voor elektrische garagepoorten (kan voor slechts 25% van de totale waarde van de motor in aanmerking genomen worden, niet 50%)
  • Gepantserde deuren
  • Alarmsystemen
  • Camerasysteem uitgerust met een registratiesysteem


Bekijk de volledige lijst met investeringen op de website besafe.be.

www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/premies/belastingvermindering-voor-de-beveiliging-van-uw-woning-tegen-inbraak-en-brand.

Informeer ook bij uw gemeente. Sommige gemeenten geven ook een premie voor inbraakpreventie.